lördag 3 juli 2010

Jesper Rönndahl på MACK

Jag lovade ju återkomma med info om Jesper Rönndahls kväll på MACK. Här kommer mer citerat från Mats Anderssons blogg:

Fullsatt på MACK

Jesper Rönndahl och Kristoffer ”Kringlan” Svensson lockade storpublik när de besökte MACK på Ribersborgs Kallbadhus igår kväll.
Och det märktes tidigt att de var ute efter att få uppleva bra comedy. Drygt halva publiken var på MACK för första gången och fick se konferencieren Eric Andersson presentera Johannes Finnlaugsson som första komiker. Johannes inledde riktigt, riktigt bra. Efter honom Pia Goldschmidt som bjöd på en hel del klurigheter innan det blev dags för Kringlan. Det är många roliga tankar som rör sig i det huvudet. Allt från tvillingparadoxer till att få en låt på hjärnan avhandlades.

Efter Kringlan kunde första akten varit slut men som överraskning dök Robin Paulsson upp och körde en kortis.

Efter paus inledde Nils Lind och fick bra hugg direkt. Han har precis som Kringlan många skruvade tankar och vi fick bland annat reda på vem han tror det är som är Batman. Därefter Pernilla Hammargren som verkade hinna prata om allt möjligt under sina fem minuter innan det blev dags för Jesper Rönndahl att sy ihop kvällen. Han är verkligen ett unikum när det gäller att komma upp med nytt material. Av de ca 30 + 5 min (inklappad) han uppträdde var det kanske fem minuter jag hört tidigare. Fick reda på i efterhand att en hel del hade kommit till samma dag. Jag fattar inte att han inte hinner repa in allt! Och naturligtvis var det riktigt kul också. Han pratade om allt ifrån att han inte vill bli känd till att vara kompis med en krabba. Helt naturligt i Jespers värld.

Inga kommentarer: